DIY

Living

Riedel og de populære Riedel glas

Riedel og de populære Riedel glas

Når en vinoplevelse skal skabes, forbedres og opbygges, ja så er et centralt tema, hvilke vinglas der benyttes. Der er rigtig mange fine og dyre vinglas, der med garanti kan skabe forbedrede vinoplevelser, men vi vil alligevel i denne artikel fokusere på nok det mest kendte vinglas-mærke i verden: Navnet er Riedel. Den østrigske producent har gennem generationer udviklet og forfinet kunsten at fremstille ekstraordinære vinglas. De fleste glas er håndlavede og mundblæste, og de fleste er ligeledes druespecifikke – hvilket vil sige, at de er tilpassede den enkelte drue.

Du vil opleve en anderledes måde at drikke vin på, hvis du drikker vin af Riedel vinglas, da de nemlig formår at bringe den bedste smag frem i vinen – herunder fremhævelse af aromaer, nuancer og smag. Du kan vælge mellem Riedel Champagneglas, Riedel rødvinsglas og mange flere. De har udviklet mange forskellige kollektioner, hvor nogle af deres mest populære hedder Riedel Superleggero, Riedel Vinum og Riedel Fatto A Mano. De er alle yderst elegante og meget brugbare til vinelskeren.

Vi kan anbefale dig at kigge på Riedel karafler – disse vinkarafler er utrolig kunstneriske og imponerende. En Riedel karaffel er en god investering, der både kan behage øjne og mund og kan pryde et fintdækket gourmetbord.

Skab den bedste vinoplevelse med de populære produkter fra Riedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *